ΜΑΔΙΦ ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ

Το μασίφ ξύλινο δάπεδο είναι μια επιλογή που προσδίδει αξία σε κάθε χώρο. Είναι ένα φυσικό υλικό που ανάλογα με το είδος και την επεξεργασία του μπορεί να ικανοποιήσει αισθητικά και ποιοτικά κάθε γούστο και ανάγκη. Έχει άψογες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητες.

Η Eltop αναζητεί, επιλέγει και παράγει κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας στο εργοστάσιο της Ελευσίνας μεγάλη ποικιλία ειδών ξύλου από όλο τον κόσμο, σε διάφορες διαστάσεις για χρήση σε καινούριους ή ανακαινιζόμενους χώρους εσωτερικούς ή εξωτερικούς. Τα περισσότερα μασίφ ξύλινα δάπεδα είναι απόλυτα συμβατά με την ενδοδαπέδια θέρμανση.

Περισσότερα...

Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε σχέδια παίζοντας με την διάταξη των ξύλων όπως Αnglais, ψαροκόκαλο μονό ή διπλό, καρέ κ.α.(τα σχέδια γίνονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας)ή και με τη χρήση διαφορετικών ειδών ξύλου για την επίτευξη χρωματικών αντιθέσεων (όπως μπορντούρες). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σε όλα μας τα μασίφ είδη να γίνει φαλτσογωνία/μπιζουτάρισμα κατά μήκος της κάθε σανίδας.

Το φινίρισμα γίνεται στο τέλος αφού τοποθετηθεί το δάπεδο από εξειδικευμένο συνεργείο. Τα φινιρίσματα είναι πάρα πολλών ειδών ανάλογα με τα βερνίκια και τις βαφές που θα χρησιμοποιηθούν.

Λιγότερα

You are here:

Αναζήτηση