ΚΑΠΛΑΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

H Eltop σας προσφέρει μεταξύ άλλων αρχιτεκτονικών υλικών καπλαμά πέτρας Slate-Lite.

Ο καπλαμάς πέτρας όχι μόνο εντυπωσιάζει με τα φυσικά χρώματα και τις συναρπαστικές δομές της επιφάνειας, 100% φυσικής πέτρας, αλλά είναι επίσης εξαιρετικός με τις άλλες ιδιότητες του υλικού και την απλή επεξεργασία: Εύκολη επεξεργασία, βέλτιστα μεγέθη.

Περισσότερα...

Ο καπλαμάς Slate-Lite είναι απόλυτα εύκαμπτος λόγω της λεπτότητάς του και των υλικών που χρησιμοποιούνται. Επομένως, μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί πάνω από καμπύλες! Ζυγίζει μόλις 1,5 kg / m², γεγονός που όχι μόνο μειώνει σημαντικά τη μεταφορά σε σύγκριση με τις συμβατικές πλάκες από συμπαγή πέτρα, αλλά οδηγεί επίσης σε πιο θετική οικολογική ισορροπία και εξοικονομεί φυσικούς πόρους.

Ο καπλαμάς πέτρας μας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας με τυπικά εργαλεία για επεξεργασία πέτρας ή ξύλου: Δεν χρειάζεστε ειδικά εργαλεία για να κόψετε ή να τρυπήσετε το Slate-Lite!

Προσφέρουμε καπλαμά πέτρας Slate-Lite σε πολλές τυπικές μορφές – από τυπικές διαστάσεις 1220 x 610 mm έως μεγάλες διαστάσεις 2600 x 1200 mm για σχεδόν απρόσκοπτες επιφάνειες τοίχων.

Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε επίσης να σας παραδώσουμε τις πέτρινες πλάκες σας κατά παραγγελία.

Λιγότερα

You are here: