ΕΡΜΑΡΙΑ & ΠΑΓΚΟΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ

Για χώρους με αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής όπως γυμναστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, αεροδρόμια, επαγγελματικούς χώρους, η ELTOP δημιουργεί για εσάς ELCUBE LOCKERS & ELCUBE BENCHES

– ELCUBE LOCKERS – ΣΕΙΡΑ WET (COMPACT/COMPACT)
– ELCUBE LOCKERS – ΣΕΙΡΑ STANDARD (MFC/COMPACT)
– ELCUBE BENCHES

Περισσότερα...

Κατασκευάζουμε για εσάς LOCKERS:
Σειρά WET, εξ ολοκλήρου από Compact H.P.L της FORMICA® (πορτάκι & σώμα) πλαισιωμένη με σκελετό αλουμινίου έτσι ώστε η τελική κατασκευή να είναι τυποποιημένη, επεκτάσιμη ανά πάσα στιγμή & εξαιρετικά ανθεκτική. Δημιουργήσουμε έτσι πληθώρα συνδυασμών κάθετων στηλών διαφορετικής διαμερισματοποίησης.

Το σώμα της wet παράγεται από λευκό COMPACT H.P.L ενώ οι πόρτες μπορούν να επιλεχθούν από μια μεγάλη συλλογή ετοιμοπαράδοτων χρωμάτων σε 10mm ή 12mm, ή από την πλήρη συλλογή της FORMICA express collection με παράδοση 15 ημερών.

Σειρά Standard, συμβατική κατασκευή με πορτάκι COMPACT H.P.L & σώμα από μελαμίνη, οικονομικότερη λύση, σε ποικιλία διαστάσεων, χωρίς καμία έκπτωση στην αισθητική, εξαιρετικά ανθεκτικά, κατάλληλα για χώρους όπου η αντοχή στην υγρασία δεν είναι προτεραιότητα χρήσης.

Κατασκευάζουμε για εσάς BENCHES:
Βιομηχανικούς πάγκους αποδυτηρίων, κατάλληλοι για χώρους επιβαρυμένους από υγρασία, σκληρή χρήση και μεγάλη και συχνή προσέλευση χρηστών. Αποτελούνται από πάνελ compact HPL και σκελετό από ηλεκτροσταστικά βαμμένο αλουμίνιο βαρέως τύπου.

Ιδανικό για υγρούς χώρους μεγάλης επισκεψιμότητας. Είναι απρόσβλητο από το νερό και τα χημικά τόσο στη μάζα του όσο και στην επιφάνειά του. Η επιφάνειά του είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στα γδαρσίματα και στη φωτογήρανση, ενώ έχει αντοχή στα καθαριστικά και απολυμαντικά.

Λιγότερα

You are here: