ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

H εταιρία μας αποτελεί ένα από τα πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα με ιστορία στο χώρο της παραγωγής πάγκων εργασίας. Οι πάγκοι κουζίνας Eltop είναι ευρύτερα γνωστοί στη βιομηχανία επίπλων για τα εξαιρετικά ποιοτικά & αισθητικά χαρακτηριστικά τους. Για πάνω από τρεις δεκαετίες κυριαρχούν στις επιλογές των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον εξοπλισμό της σύγχρονης κατοικίας, των γραφείων, των χώρων Ho.Re.Ca, υγείας & εργαστηρίων, μεταφορών, εκπαίδευσης – όπου υπάρχει ανάγκη για πάγκο.

Περισσότερα...

Οι πάγκοι εργασίας μας παράγονται στην Ελλάδα 100% με πιστοποιημένες υπηρεσίες κατά EN ISO 9001:2015, CE, FSC & επώνυμες α΄ ύλες. Είναι αξιόπιστοι, υψηλής ποιότητας, τοποθετούνται εύκολα & διατηρούν μια μακράς διάρκειας εμφάνιση χάρη στην αντοχή τους. Στα πλαίσια της επιτυχημένης συνεργασίας με τον Egger, η εταιρία μας κάνει επίσης διανομή και των συλλογών των πάγκων του.
Η εταιρία μας συνεργάζεται στενά με τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά & διακοσμητικά γραφεία, προσφέροντας πάγκους που μεγιστοποιούν τη λειτουργικότητα και καθορίζουν την ταυτότητα και την αισθητική ελκυστικότητα ενός χώρου. Οι πάγκοι μας εκφράζουν τη σύγχρονη ανθρωποκεντρική & περιβαλλοντική κουλτούρα, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρημάτων & στην προστασία των ανθρώπων & του περιβάλλοντος.
Εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία των πάγκων Eltop:
-Topclass 1-2-3
-TopSquare
-Fenix NTM νανοτεχνολογίας
-CompacΤop μασίφ βακελίτη
-WoodTop μασίφ δρυς, οξιά, πεύκο άροζο & καρυδιά
-Egger Feelwood Squared Edged & Postforming

Λιγότερα

You are here: