ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ EGGER

Μελαμίνες

 

Egger Decorative Collection 24+

Μία πλούσια γκάμα από μοναδικά χρώματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη σφραγίζουν την επιτυχημένη συνεργασία της ELTOP με τον κορυφαίο παραγωγό EGGER στα πλαίσια της διανομής της στην αγορά μίας σειράς αναβαθμισμένων ποιοτικά υλικών που εκφράζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική κουλτούρα και ενισχύουν την δύναμη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Περισσότερα...

Με τις μελαμινικές επιφάνειες EGGER μπορείτε να εκπληρώσετε κάθε επιθυμία σας για μοντέρνα σχέδια και σύγχρονη σχεδίαση. Λόγω της λειτουργικότητας τους χρησιμοποιούνται σε κουζίνες, μπάνια, σε γραφεία, ως λύσεις εξοπλισμού καταστημάτων αλλά και ως οικιακά έπιπλα. Ότι συνθήκες και αν επικρατούν σε καθημερινή βάση, οι επιφάνειες σας θα διατηρήσουν τα χαρακτηριστικά τους αναλλοίωτα. Οι μελαμινικές επιφάνειες του EGGER έρχονται για να δημιουργήσουν στο χώρο σας τα ωραιότερα έπιπλα και να φέρουν τις διεθνής τάσεις στο σχεδιασμό τους!

Η εταιρία μας πραγματοποιεί παραδόσεις  με τα δικά της φορτηγά ή δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες δυναμικού service αποθήκης για  ιδιοφόρτωση από τους πελάτες. Χωρίς min παραγγελίας. Η συλλογή υποστηρίζεται από ομοιόχρωμο abs 23/0.8mm, 28/0.8mm απόλυτου οπτικού ταιριάσματος  και επεξεργασίες συγκόλλησης LASER και PU. Επίσης από ομοιόχρωμα φύλλα HPL & COMPACT HPL.


Λιγότερα

egger-logo
You are here:

Φίλτρα

Ομάδες Όψεων

Υφή

Προφίλ

Πυρήνας

Υλικό Επένδυσης