ΠΑΝΕΛ  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΥΨΕΛΗΣ

H ELTOP συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο παραγωγό Honeycomb στην Ευρώπη την STARCELL SPA για την παραγωγή τελικών προϊόντων με πυρήνα πάνελ αλουμινοκυψέλης. Τα honeycomb παρουσιάζουν ισχυρή ακαμψία και μηχανική αντοχή, αντίσταση στις ατμοσφαιρικές συνθήκες, πυραντοχή, μικρό τελικό βάρος και υψηλή αισθητική.

Περισσότερα...

Δημιουργούμε για εσάς όψεις κτιρίου με μεγάλα μονοκόμματα blocks, facade χαμηλού βάρους, περσίδες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ψευδοροφές, ειδικά πυράντοχα πάνελ και κάθε ανάγκη έργου. Το τμήμα project και προδιαγραφών της εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη, παραγωγή, επεξεργασία & τοποθέτηση με δικό του αρχιτέκτονα και μηχανικό.

Οι τρεις διαφορετικές γραμμές παραγωγής επιτρέπουν τη χρήση πολλαπλών υλικών για την επικάλυψη και το τελείωμα της επιφάνειας ενώ ταυτόχρονα εγγυώνται την άριστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες χρήσης. Οι επενδύσεις, το πάχος του τελικού προϊόντος και οι διαστάσεις των φύλλων, προσαρμόζονται με βάση τις custom προδιαγραφές. Επικαλύπτουμε για εσάς με αληθινή πέτρα, με H.P.L των FORMICA®, ARPA, FENIXntm, SM’ART, EGGER,  LIRI και μια σειρά άλλα υλικά υψηλής τεχνολογίας.

Λιγότερα

You are here: