ΦΟΡΜΑΙΚΕΣ COMPACT H.P.L ARPA FENIX

H ELTOP αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ελληνική αγορά την πληρέστερη συλλογή από φύλλα φορμάικας των σημαντικότερων σε διεθνές επίπεδο παραγωγών H.P.L , ονόματα συνυφασμένα με την ποιότητα και τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Περισσότερα...

Βρείτε σε εμάς στοκ φορμάικες νανοτεχνολογίας, την επίσημη συλλογή FENIX NANOTECH MAT MATERIAL, το υλικό επανάσταση, παγκόσμια πιστοποιημένη πατέντα των εργοστασίων της ARPA η οποία κατασκευάζει H.P.L υψηλής αντοχής από το 1954. Επίσης το FENIX NTM BLOOM σε απόλυτη συμφωνία με τα σύγχρονα πρότυπα Go Green. Και τέλος το αληθινό αλουμίνιο με νανοτεχνολογία FENIX NTA ALLOY.
Προδιαγράψτε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο με φορμάικες από την επίσημη συλλογή των H.P.L FORMICA®, του διασημότερου παραγωγού φορμάικας ο οποίος εφηύβρε το υλικό το 1913 και που επαναπροσδιορίζει ετησίως τις τάσεις!
Διακοσμήστε με τις φορμάικες του διάσημου παραγωγού EGGER, τον ηγέτη στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης που συνδυάζουν H.P.L, Compact και ABS, όλα ομοιόχρωμα.
Δώστε Ιταλική υπογραφή στις κατασκευές σας με τα αναβαθμισμένα H.P.L του πρωτοποριακού παραγωγού SM’Art που συνδυάζουν ίδιο χρώμα HPL (thin & compact), MFC και ABS για απόλυτα οπτικό ταίριασμα όλων των υλικών στην ίδια κατασκευή. Η εταιρία μας σας προμηθεύει φορμάικες και επενδύσεις σε πολύ μεγάλη συλλογή πυρήνων.

Λιγότερα