ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τα προηγμένα συστήματα εξωτερικής επένδυσης υψηλής απόδοσης της Eltop διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα ενός κτιρίου. Βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση, συμβάλλουν στην συνολική περιβαλλοντική απόδοση του κτιρίου και προσφέρουν αυξημένη αισθητική.

Περισσότερα...

Χαρακτηρίζονται από ελαφρύ βάρος και εύκολη εγκατάσταση, έχουν ισχυρή μηχανική αντοχή έναντι κρούσεων, χημικών και περιβαλλοντικών επιδράσεων και υψηλή ανθεκτικότητα στις φθορές που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία.

Προστατεύουν το εσωτερικό του κτιρίου από εξωτερικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, βελτιστοποιούν το φωτισμό ημέρας και τη θέα προς τα έξω.

Οι προσόψεις κτιρίων υποστηρίζουν το έργο του αρχιτέκτονα και τη δύναμη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, διότι καθορίζουν την ταυτότητα και την αισθητική ελκυστικότητα ενός κτιρίου.

Η ELTOP σας προσφέρει την πλουσιότερη συλλογή λύσεων για επενδύσεις όπως:

Trespa® Pura® | Επενδύσεις Κτιρίων Compact HPL

Accoya | Acetylated Wood

Luna Wood | Thermowood

Slate Lite | Καπλαμάς Φυσικής Πέτρας

Τροπική Ξυλεία

Τα εξειδικευμένα τμήματα παραγωγής, ο επιβλέπων μηχανικός & το τμήμα αρχιτεκτονικών εφαρμογών με επικεφαλή δικό του αρχιτέκτονα αποτελούν εγγύηση για το σχεδιασμό, την κοστολόγηση, την προμήθεια, την επεξεργασία & την τοποθέτηση κάθε μικρού ή μεγάλου έργου.

Λιγότερα