ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΝΙΠΤΗΡΑ

Σας προτείνουμε να βιώσετε την εμπειρία ενός νεροχύτη κουζίνας | νιπτήρα μπάνιου από την ολοκαίνουργια συλλογή FENIX και από τη συλλογή τη εταιρείας Getacore!

Η συλλογή των νεροχυτών/νιπτήρων κουζίνας/μπάνιου FENIX αντιπροσωπεύει μια κομψή και χρωματικά αρμονική επιλογή που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική. Είναι κατασκευασμένοι από ένα καινοτόμο ματ πολυσύνθετο υλικό που παρουσιάζει απόλυτο οπτικό ταίριασμα με την εμφάνιση και την αίσθηση του FENIX . Το αποκλειστικό υλικό είναι ένα μείγμα από κεραμικά νανοσωματίδια και έξι καινοτόμες ακρυλικές ρητίνες. Η ειδική του σύνθεση κάνει τον νεροχύτη ανθεκτικό σε κρούσεις και θερμικά σοκ. Η λεία του επιφάνεια επιτρέπει τη γρήγορη ροή του νερού και δημιουργεί ένα «φαινόμενο λωτού» που διευκολύνει τον καθημερινό σας καθαρισμό. Η παράλληλη προστασία UV που έχει το υλικό αποτρέπει με την πάροδο του χρόνου κάθε αποχρωματισμό.

Περισσότερα...

Εύκολο στο καθάρισμα, υγιεινό και ευχάριστο στην αφή: η αποδεδειγμένη ποιότητα του Getacore προσφέρεται για νεροχύτες και νιπτήρες. Το GetaCore είναι μία ομοιογενής solid ακρυλική απαλλαγμένη από βαρέα μέταλλα και αλογόνα. Αυτό το ομοιογενές συμπαγές υλικό, σας προσφέρει μια απόλυτα υγιεινή, μακράς διάρκειας επιφάνεια, η οποία είναι ανθεκτική σε κρούσεις και λεκέδες. Η καθαρή σχεδιαστική γραμμή αναβαθμίζει τον σχεδιασμό της κουζίνας και του μπάνιου, τόσο σε ιδιωτικές κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι νεροχύτες κουζίνας και νιπτήρα είναι ευρύτερα γνωστοί στη βιομηχανία επίπλων για τα ποιοτικά & αισθητικά χαρακτηριστικά. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες τοποθέτησης της εταιρίας μας διατηρούν μια μακράς διάρκειας εμφάνιση χάρη στην εξαιρετική τους μηχανική αντοχή και τα επί μέρους προσδιοριστικά τους χαρακτηριστικά.

Λιγότερα

Φίλτρα

Ομάδες Όψεων

Υφή

Προφίλ

Πυρήνας

Υλικό Επένδυσης

GC4143 GETACORE SOLID SURFACE FROSTED CLOUD
Add to Wishlist