ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΟΙΚΩΝ

Logos etaireion Accoya

Το Accoya είναι ένα φυσικό ξύλο βιώσιμης συγκομιδής, ενισχυμένο ώστε να είναι πολύ σταθερό και ανθεκτικό στις προκλήσεις του υγρού ή υψηλής υγρασίας περιβάλλοντος. Είναι ιδανικό για θερμά κλίματα, όπως το Ελληνικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών εξωτερικών χώρων, από καταστρώματα, επενδύσεις, έως παράθυρα, πόρτες κ.α. με εξαιρετικές επιδόσεις.

Περισσότερα...


Η ιδιόκτητη διαδικασία ακετυλίωσης της Accsys, καθιστά το ξύλο πιο σταθερό στις διαστάσεις και εξαιρετικά ανθεκτικό. Παράγεται από πιστοποιημένες (π.χ. FSC)® βιώσιμες πηγές. Το ξύλο Accoya® έχει πολλά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και οικολογικά σήματα και είναι ένα από τα πολύ λίγα δομικά υλικά που έχουν πιστοποιηθε σε επίπεδο Gold, με βαθμολογία Platinum, επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχουν επιβλαβή, τοξικά πρόσθετα ή χημικές ουσίες για να διαφύγουν στο περιβάλλον.

Λιγότερα

Logos etaireion AM

Η Eltop διανέμει αντιμικροβιακές επιφάνειες επένδυσης προστασίας τοιχοποιίας από PVC U της Βρετανικής εταιρείας AM CLAD, για χώρους με υψηλές ανάγκες υγιεινής και επιφάνειες ανθεκτικές σε χημικές ουσίες και μικρόβια, όπως εργαστήρια, χώρους ιατρικής περίθαλψης, νοσοκομεία, αποστειρωμένα εργοστάσια παραγωγής τροφίμων & φαρμάκων, χώρους HO.RE.CA, εκπαιδευτήρια κ.α

Περισσότερα...


Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες προστίθενται κατά την διάρκεια κατασκευής του υλικού. Τα σωμάτια ιόντων αργύρου προσφέρουν εξαιρετική απόδοση αποστείρωσης, δεν περιέχουν τοξίνες και εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηρίων, μούχλας, ιών.

Λιγότερα

Logos etaireion Arpa

Η ARPA Industriale σχεδιάζει και κατασκευάζει από το 1954 φύλλα H.P.L με υψηλής ποιότητας τεχνολογία για την αρχιτεκτονική & την εσωτερική διακόσμηση. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών High Pressure Laminate, με μεγάλη ποικιλία τόσο στη δομή όσο και στην τεχνολογία κατασκευής. Το Η.P.L της ARPA Industriale παράγεται στο εργοστάσιο των 150.000m2 στο Bra της Ιταλίας για πάνω από 60 χρόνια.

Περισσότερα...


Η εταιρία επενδύει στην έρευνα και την τεχνολογία, είναι πρωτοποριακή, δημιουργική και έχει πλήρως καταρτισμένο προσωπικό. Θεωρείται από τους κορυφαίους παραγωγούς H.P.L διεθνώς. Καινοτομίες της όπως το FENIX NTM επέτρεψαν στην Arpa να αποκτήσει ηγετική θέση στις διεθνείς αγορές καθώς και μεγάλη αξιοπιστία. Η ELTOP αντιπροσωπεύει την ARPA σε όλη την γκάμα των διακοσμητικών H.P.L και προωθεί, επεξεργάζεται και διανέμει τα υλικά της προσφέροντας δυναμικές και αξιόπιστες κατασκευαστικές λύσεις.

Λιγότερα

Logos etaireion CNC

Η συνεργασία της ELTOP με την Ιταλική εταιρία CementoNonCemento αγκαλιάζει το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για την κατασκευή έργων πρωτοποριακής προσέγγισης. Τα Concreo® και Conclad® και Concover®, είναι πάνελ με χαρακτηριστικά αισθητικής ελκυστικότητας. Επιτρέπουν την ρεαλιστική αναπαράσταση επιστρώσεων πανομοιότυπων του ριχτού τσιμέντου και διακρίνονται για την εύκολη διαχείριση,

Περισσότερα...


μεταφορά και την πολύ σύντομη τοποθέτηση. Είναι κατάλληλα για την κατασκευή επίπλων, επενδύουν τοίχους, προσφέρουν ιδανική διακοσμητική λύση στους χώρους Ho.re.ca, δημιουργούν κατάστημα και πολλά άλλα. Η χρήση της νέας τεχνολογίας του επαναστατικού συστήματος όψης τσιμέντου CNC CEMENTO NON CEMENTO σας εξασφαλίζει την ποιοτική και αισθητική υπεροχή σε κάθε έργο και σας εναρμονίζει απόλυτα με τις διεθνείς τάσεις που φέρουν την όψη τσιμέντου στην κορυφή της λίστας σχεδιασμού των κορυφαίων interior designers.

Λιγότερα

Logos etaireion ecoste

Απίστευτα χαρακτηριστικά και ατελείωτες εφαρμογές με τη νέα προϊοντική σειρά της Eltop των WPC Boards (Wood Polymer Composite Boards) της εταιρεία Ecoste, η οποία είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής σύνθετων πλακών πολυμερούς ξύλου (WPC) καθώς και σύνθετων πλακών ορυκτού πολυμερούς (MPC). Τα WPC boards είναι μια από τις ανταγωνιστικότερες εναλλακτικές λύσεις του φυσικού ξύλου και όλων των ειδών

Περισσότερα...


του κόντρα πλακέ. Για δεκαετίες χρησιμοποιούμε ξύλο και κόντρα πλακέ με συχνά προβλήματα στη διαθεσιμότητα της α’ ύλης λόγω εξαντλήσεως των φυσικών μας πόρων αλλά και λόγω των χαρακτηριστικών τους που περιορίζουν τα σημεία για χρήση. Τα WPC boards είναι λειτουργικά σε ένα μεγάλο φάσμα αρχιτεκτονικών εφαρμογών. Λόγω των περιβαλλοντικών και άλλων χαρακτηριστικών τους υπερέχουν και συνδυάζονται εύκολα με άλλα υλικά.

Λιγότερα

Logos etaireion egger

H Egger είναι μία από τις σημαντικότερες παραγωγούς HPL διεθνώς, όνομα συνυφασμένο με την αισθητική, το design και την τεχνολογική υπεροχή. Η πλούσια γκάμα από Μελαμίνες, HPL και Compact HPL της Egger προσδίδei απόλυτο οπτικό ταίριασμα σε κάθε κατασκευή. Με όψη και αίσθηση αληθινού ξύλου, με καθαρά φωτεινά μονόχρωμα, με εξαιρετικό color match των χρωμάτων μεταξύ τους,

Περισσότερα...


εμπλουτίζουν και βελτιώνουν τις συλλογές της
ELTOP.

Λιγότερα

Logos etaireion fantoni

H ELTOP επίσημος συνεργάτης της FANTONI! Η Fantoni Group είναι μια μεγάλη Iταλική βιομηχανική εταιρεία στη διεθνή αγορά, η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή Mdf & Chipboards, Acoustic Panels (Sound Absorbion & Radiant Board Systems), Melamine Face Boards, HPL & Impregnated Papers, Office systems, Wall Coverings & Flooring.
Από την εργονομική έρευνα μέχρι τον αειφόρο σχεδιασμό, από την

Περισσότερα...


λεπτομέρεια παραγωγής μέχρι την στρατηγική διάθεση υλικών σε όλο τον κόσμο, η FantoniGroup διατηρεί το στόχο της σταθερό: ο άνθρωπος και η ευημερία του. Η φιλοσοφία της εταιρίας χαρακτηρίζεται ιστορικά από το πρόγραμμα Multipli, ένα πρόγραμμα επίπλων που σχεδιάστηκε για να καλύψει τις πολλαπλές ανάγκες του γραφείου από τον αρχιτέκτονα Gino Valle το 1968.
H ELTOP σε συνεργασία με την FANTONI GROUP προσφέρει μία πλήρη συλλογή ακουστικών πάνελ ειδικών πιστοποιήσεων. H εταιρία διατηρεί το απόλυτο know how στον τομέα της ακουστικής & καλύπτει κάθε ζήτηση, προδιαγραφή & ειδική ανάγκη ηχοαπορρόφησης χώρου.

Λιγότερα

Logos

H ELTOP αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ελληνική αγορά φύλλα φορμάικας νανοτεχνολογίας, την επίσημη συλλογή FENIX NANOTECH MAT MATERIAL της ARPA INDUSTRIALE: από τους σημαντικότερους Ιταλούς παραγωγούς σε διεθνές επίπεδο, όνομα συνυφασμένο με την ποιότητα και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Η Arpa Industriale κατασκευάζει HPL υψηλής αντοχής από το 1954. Το 2013 εισήγαγε στην αγορά μετά από πολυετή έρευνα

Περισσότερα...


και ανάπτυξη το κορυφαίο τεχνολογικά προϊόν FENIX NANOTECH MAT MATERIAL ένα υλικό επανάσταση, προϊόν νανοτεχνολογίας και ρητινών νέας γενιάς , παγκόσμια πιστοποιημένη πατέντα των εργοστασίων της ARPA.
Παράλληλα η ARPA παράγει και το FENIX NTM BLOOM όπου σε συμφωνία με τα πρότυπα Go Green αντικαθιστά κατά την παραγωγή της το 50% της συνθετικής ρητίνης, της φαινόλης, με την λιγνίνη, ένα προϊόν 100% φυσικό, ένα φυσικό πολυμερές που ορίζεται ως η κόλλα που συγκρατεί τις ίνες του ξύλου μαζί.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Finsa

Η συλλογή Βιομηχανικών προϊόντων ειδικών χρήσεων και εξειδικευμένων αντοχών από
την FINSA σφραγίζει τη συνεργασία της εταιρίας μας με τoν κορυφαίo παραγωγό, πρωτοπόρο στην κατασκευή μοριοσανίδων και mdf στην Ιβιρική Χερσόνησο, με λειτουργία από το 1931. Όνομα συνώνυμο με την παραγωγή προϊόντων ειδικών πιστοποιήσεων & προδιαγραφών που σας δίνει λύση σε κάθε έργο. Η συλλογή περιλαμβάνει:

Περισσότερα...


Μελαμίνες , MDF Άκαυτο Fibrapan IGN, Chipboard Άκαυτο Fimapan IGN, MDF Έγχρωμο Fibracolour μαύρο, MDF Bendable Fibraform, HDF με Μελαμίνη Compacmel, MDF Exterior Fibrapan, MDF Hydro Moisture Resistant E-Z.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Formica

Φύλλα φορμάικας H.P.L από την FORMICA, μιας από τις σημαντικότερες και παλαιότερες παραγωγούς laminate διεθνώς, όνομα συνυφασμένο με την αισθητική και ποιοτική υπεροχή, σε όλα τα χρώματα της συλλογής της. Οι H.P.L FORMICA παραδίδονται σε ολόκληρα φύλλα, σε ποικιλία διαστάσεων και διάφορες κατηγορίες τιμών. Τα φύλλα HPL FORMICA διατηρούνται σε μεγάλο ποσοστό σε μόνιμο στοκ και αναπληρώνονται

Περισσότερα...


με συνεχή φορτία, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν άμεσα κάθε μικρό ή μεγάλο σας έργο.
Η Formica, s.a. είναι η θυγατρική της Formica Corporation στην Ευρώπη και έχει αναθέσει από το 2000 την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα στην ELTOP. Έχοντας τοπική αποθήκη στην Ελλάδα αλλά και με τακτικές παραδόσεις από τα εργοστάσια της Ισπανίας, Αγγλίας και την αποθήκη της Γαλλίας, μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε παραγγελία όσο μικρή ή μεγάλη είναι.

Λιγότερα

Logos

Η εταιρεία Fundermax είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά, σε πάνελ προσόψεων υψηλής ποιότητας. Είναι ο προμηθευτής μιας σειράς διακοσμητικών προϊόντων για εσωτερική διακόσμηση και μια εταιρεία με περήφανη ιστορία 130 ετών. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής σε τέσσερις τοποθεσίες (St. Veit an der Glan/Carinthia, Wiener Neudorf/Κάτω Αυστρία, Neudörfl/Burgenland και Ranheim/Νορβηγία), η Fundermax χρησιμοποιεί με συνέπεια βιώσιμα υλικά που προέρχονται από φυσικές πρώτες ύλες.

Περισσότερα...


Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων της αντιπροσωπεύει κορυφαία ποιότητα, καινοτόμο σχεδιασμό και βιώσιμη παραγωγή. Από ακατέργαστα πάνελ μοριοσανίδων και μοριοσανίδες με όψη μελαμίνης (Star Favorit) έως φύλλα φορμάικας HPL, compact HPL (Max Exterior και Max Interior) και πυρίμαχα πάνελ πρόσοψης m.look, η Fundermax εφαρμόζει ακρίβεια σε όλα τα στάδια. Απασχολεί περίπου 1.500 άτομα και αποτελεί μέρος της Constantia Industries AG, ενός από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς βιομηχανικούς ομίλους στην Αυστρία. Το 2018, η Fundermax ήταν ο γενικός νικητής του Staatspreis Unternehmensqualität, το οποίο αξιολογεί, μεταξύ άλλων, τη δέσμευση της εταιρείας για το περιβάλλον και τα κοινωνικά ζητήματα. Η Fundermax εγγυάται κορυφαία ποιότητα που κατασκευάζεται στην Αυστρία. Με ακρίβεια και πάθος για το φυσικό ξύλο, εδώ και 130 χρόνια.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Getacare

Το προϊόν Getacore, που εισήχθη εμπορικά το 2001, είναι μια μοναδική συμπαγής ακρυλική επιφάνεια που φημίζεται για την εξαιρετική σταθερότητα και ανθεκτικότητά της στις διαστάσεις. Αναπτύχθηκε από τη Westag AG, μια εταιρεία με πάνω από έναν αιώνα τεχνογνωσία κατασκευής σε προϊόντα υψηλής ποιότητας για εσωτερική διακόσμηση. Το προϊόν Getacore κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Γερμανία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Περισσότερα...


παραγωγής της στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία (North Rhine-Westphalia.). Το 2018, η Getacore έγινε μέλος της Broadview Holding B.V., ηγέτη στην Ευρώπη στην αγορά επιφανειών.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Homapal

Η εταιρεία Homapal, κορυφαίος παραγωγός από τη Γερμανία, που εξειδικεύεται στην παραγωγή μεταλλικών διακοσμητικών επιφανειών από HPL, με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά. Τα αληθινά μεταλλικά ντεκόρ από HPL ξεχωρίζουν χάρη στα μοναδικά χρώματα, τις ιδιαίτερες όψεις και τα εξαιρετικά φινιρίσματα, έναν συνδυασμό που είναι δύσκολο να μιμηθεί και που δημιουργεί μοναδική δυναμική εσωτερικού σχεδιασμού.

Περισσότερα...


Η Homapal χρησιμοποιεί λεπτά φύλλα από αληθινό αλουμίνιο, χαλκό και ανοξείδωτο χάλυβα, τα οποία με μία ειδική διαδικασία δημιουργούν επιφάνειες HPL με μοναδικές υφές.
Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα από 150 μεταλλικά χρώματα. Ασήμι, χρυσός, χαλκός, ορείχαλκος, stainless steel, σφυρίλατο, καθρέπτης, plex, super mat, brashed aluminium είναι λίγες μόνο από τις επιλογές των αληθινών μεταλλικών φύλλων HPL της Homapal που σας προσφέρει η εταιρία μας.

Λιγότερα

Logos

Ειδικά ξύλινα και ρητινούχα πάνελ από τη Γαλλική εταιρεία Lamellux, συνδυάζουν την αρχοντιά του ξύλου με τη διαφάνεια ή το χρώμα της ρητίνης. Παίζοντας με τις σκιές και το φως, αυτός ο τομέας υλικών αναδεικνύεται σε απαραίτητο εργαλείο για διακοσμητικές εφαρμογές με υπογραφή. Οι εφαρμογές είναι πραγματικά αμέτρητες: έπιπλα και μέρη επίπλων, πόρτες, πορτάκια ντουλαπιών, πάγκοι, μπάνια, επενδύσεις τοίχων κά.

Περισσότερα...


Ο μοναδικός κατά παραγγελία τρόπος παραγωγής καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται (μασίφ ξυλεία και ρευστή ρητίνη) εγγυούνται μοναδικές εφαρμογές για οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Latho

Συλλογή Ξύλινων ανάγλυφων 3D επιφανειών από την εταιρεία LATHO ιταλικής προέλευσης, κατάλληλες για εσωτερική διακόσμηση. Σε πολλούς
τύπους: milled φρεζαριστά εύκαμπτα panels από μασίφ ξύλο ή τεχνητό καπλαμά, move panels με
τεχνητό καπλαμά πάνω σε MDF, πρεσσαριστά panels τεχνητού καπλαμά σε mdf με πίσω όψη ίδιο
καπλαμά.

Logos etaireion 0003 Lunawood

H Lunawood επιτρέπει την καινοτόμο και μακροχρόνια χρήση του ξύλου σε όλες τις διακοσμητικές επιφάνειες, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Η εταιρεία επεξεργάζεται την καλύτερη πιστοποιημένη σκανδιναβική ξυλεία και τη μετατρέπει σε όμορφα προϊόντα ThermoWood® στα εργοστάσιά της στην καρδιά της Φινλανδίας. Με λειτουργία σχεδόν 80 χρόνια στο σκληρό κλίμα της σκανδιναβικής περιοχής, το ανανεώσιμο δάσος παρέχει την καλύτερη πρώτη ύλη

Περισσότερα...


με διάρκεια πολλών δεκαετίών.
Τα προϊόντα Lunawood Thermowood, τροποποιούνται θερμικά χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές μεθόδους, θερμότητα και ατμό. Είναι γνωστά για τη σταθερότητα των διαστάσεων, την ανθεκτικότητα και τη βιώσιμη φύση τους. Δεν απαιτούν επιφανειακές επεξεργασίες, γεγονός που τα καθιστά οικολογική επιλογή σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Όπου χρησιμοποιείται το Lunawood ThermoWood®, φέρνει σκανδιναβική πολυτέλεια και μια φυσική αίσθηση στο χώρο.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 modema

Η Eltop υποστηρίζοντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, σας προμηθεύει μια σειρά ηχοαπορροφητικών προϊόντων της εταιρείας Modema. Η εταιρεία παράγει προϊόντα στην αγορά από πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά σε πλαίσιο ποιοτικών προδιαγραφών και προμηθεύονται από κορυφαίους προμηθευτές του κλάδου.
Το ηχοαπορροφητικό υλικό PET είναι ένα πορώδες υλικό από τσόχα,

Περισσότερα...


το οποίο επηρεάζει τα ηχητικά κύματα με μοναδικό τρόπο και λειτουργεί αποτελεσματικά στους χώρους που έχουν ανάγκη ηχοαπορρόφησης.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Sau

Η εταιρία μας σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρία SAUERLAND, σας δίνει λύσεις για τις ποιοτικότερες πόρτες!
Σας προμηθεύουμε υλικά με βάση το ξύλο που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία της πιστοποιημένης σύγχρονης εσωτερικής πόρτας.
Ως εξωθημένη σωληνοειδής (διάτρητη) ή ως συμπαγής, η μοριοσανίδα

Περισσότερα...


Sauerland πληρεί τις απαιτήσεις για πυρήνα πορτών κατοικιών και εμπορικών κτιρίων όσον αφορά την ηχομόνωση, την αντοχή στη φωτιά, την αντιδιαρρηκτική προστασία και τη σταθερότητα των διαστάσεων σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
Το φυσικό υπολειμματικό ξύλο και τα ροκανίδια από μια σειρά τοπικών πριονιστηρίων, αποτελούν τη βάση για τη μοριοσανίδα Sauerland. Περισσότερα από 1 εκατομμύριο κυβικά μέτρα μαλακής ξυλείας επεξεργάζονται ετησίως διασφαλίζοντας τη βέλτιστη και φιλική προς το περιβάλλον χρήση πρώτων υλών.
Το καταρτισμένο προσωπικό και μια αφοσιωμένη διοικητική ομάδα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά αυτής της οικογενειακής εταιρείας, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα απέναντι στη φύση και το περιβάλλον. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 400 εργαζόμενους. Από την ίδρυση της εταιρείας στο Arnsberg τον Σεπτέμβριο του 1951, η SAUERLAND Spanplatte παράγει τη μοριοσανίδα της με τη μέθοδο εξώθησης που αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Otto Kreibaum (OKAL) το 1949. Η αυξανόμενη ζήτηση οδήγησε στην αγορά του εργοστασίου μοριοσανίδων στη Gotha το 1991. Μετά τη μετατροπή της δοκιμασμένης τεχνολογίας διέλασης, η παραγωγή ξεκίνησε εκεί το 1992.
Αυτή η μέθοδος αναπτύσσεται και βελτιώνεται με επιτυχία για περισσότερα από 70 χρόνια. Επί του παρόντος, 49 σύγχρονα πιεστήρια παράγουν περίπου 800.000 κυβικά μέτρα σωληνωτού και συμπαγούς εξωθημένου χαρτονιού στις πιο διαφορετικές ποικιλίες.
Το κύριο εργοστάσιο βρίσκεται στο κέντρο της δασωμένης περιοχής Sauerland. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους αδελφούς Franz και Fritz Flötotto. Η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή της στη Θουριγγία το 1992 όπου και βρίσκεται το κέντρο εξυπηρέτησης SAUERLAND.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Senosan

Αναζητάτε ακρυλικά πάνελ κατάλληλα να ανανεώσουν τα έπιπλα της κουζίνας σας και του μπάνιου? Επιθυμείτε να οργανώστε ένα νέο περιβάλλον ντουλάπας, βιβλιοθήκης, καταστήματος, νέου γραφείου? … επιλέξτε τώρα από τη νέα συλλογή της ELTOP ACRYSIGN 1800TopX Antiscratch με επένδυση ακρυλικού High Gloss!
Τα ακρυλικά πάνελ της ELTOP έχουν επικάλυψη από εξαιρετικά ανθεκτικό ακρυλικό φίλμ High Gloss 1800TopX Antiscratch της Αυστριακής εταιρείας SENOPLAST, όνομα συνδεδεμένο με ό,τι ποιοτικότερο

Περισσότερα...


υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο των ακρυλικών φιλμ για πάνελ. Η ELTOP σας προσφέρει τις ωραιότερες αποχρώσεις μονόχρωμων και το πιο υψηλό επίπεδο γυαλιστερού της αγοράς. Ως πρωτοπόρος και ηγέτης τεχνολογίας στην εξαιρετικά περίπλοκη διαδικασία παραγωγής διέλασης, η Senoplast μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα στις νέες απαιτήσεις της αγοράς, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις. Τα ακρυλικά φιλμ υψηλής γυαλάδας senosan®, ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες των νέων τάσεων σχεδιασμού και εμπλουτίζουν την αγορά επίπλων παγκοσμίως με αδιαμφισβήτητη ποιότητα επιφάνειας, εξαιρετικό εφέ και μοναδικό βάθος γυαλάδας. Χάρη στην 60χρονη εμπειρία της και την άκρως εξειδικευμένη τεχνογνωσία της, η Senoplast εγγυάται αξιόπιστα προϊόντα με σταθερά υψηλή ποιότητα.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Slatelite

Η ELTOP ενισχύει τη στρατηγική επιλογής Go Green υλικών με τις φλούδες καπλαμά αληθινής πέτρας πάχους 2-3mm (Thin Stone Veneer Slate Lite) της Γερμανικής εταιρείας Slate-Lite.
Για την παραγωγή τους επιλέγονται τα ομορφότερα πετρώματα από όλο τον κόσμο. Με την πρωτοποριακή τους τεχνολογία παράγονται εξαιρετικά λεπτά φύλλα 100% φυσικής πέτρινης επιφάνειας, από αρχικούς όγκους πετρωμάτων μέχρι και 5 τόνους.
Έχουν ελκυστική αισθητική και μια σειρά σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα...


Είναι εξαιρετικά εύκαμπτες, έχουν ελαφρύ βάρος 1.5kgr/m2, χαμηλό κόστος μεταφοράς, χημικά στοιχεία ακίνδυνα για την υγεία, είναι βιώσιμο υλικό προστατεύει τους φυσικούς μας πόρους και δημιουργεί έντονα διακοσμητικά εφέ (π.χ translucent, διαχέει το φως). Βοηθούν στο σχεδιασμό interior wall cladding, κάνουν surface επίπλων, kitchen design, δημιουργούν facades, shopfitting, Ho.re.ca projects.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Smart

Η ELTOP συνεργάζεται με την Ιταλική εταιρία SM ’art, διανέμει & επεξεργάζεται για εσάς την πλούσια χρωματική παλέτα των μελαμινών και H.P.L. Τις συλλογές SM ’art διακρίνουν οι φινιτούρες ειδικών τεχνολογιών, η υψηλή ποιότητα λόγω αναβαθμισμένων προδιαγραφών α΄ υλών & η εξαιρετική συμπεριφορά στη χρήση. Οι μελαμίνες και τα H.P.L. SM ’art είναι κατάλληλα για κάθε χώρο με ευχάριστο και πολυτελή τρόπο.

Η διαχρονική παλέτα των χρωμάτων μελαμίνης SM ’art

Περισσότερα...


έχει κύριο χαρακτηριστικό τις πολύ φυσικές αποχρώσεις των ξύλινων χρωμάτων & τις αναβαθμισμένες σε υφή και αφή επιφάνειες με κορυφαία την deep synchronized poro. …Δρυς αντικέ, γύψοι, πολύ φυσικές αποχρώσεις λινού υφάσματος, ευφάνταστα μάρμαρα, πέτρες … είναι λίγα μόνο από τα highlights της συλλογής

Οι Ιταλικές μελαμίνες και τα H.P.L. της εταιρίας SM ’art παραθέτουν την καινοτομία τους με μια νέα προσέγγιση της παραγωγής, της διαχείρισης και της δημιουργικότητας. Απόλυτα κατάλληλες για ανακαίνιση. Έχουν εξατομικευμένο στυλ, ευφάνταστα χαρτιά & εξαιρετικά πρωτοποριακές φινιτούρες. Συνδυάζουν ίδιο χρώμα HPL, ΤΗΙΝ & SOLID για απόλυτα οπτικό ταίριασμα υλικών. Δημιουργούν ολοκαίνουργιες, επαναστατικές διακοσμήσεις και σας τροφοδοτούν με λύσεις ποιότητας και αισθητικής.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Starcell

H ELTOP στα πλαίσια της διανομής της στην αγορά μίας σειράς αναβαθμισμένων ποιοτικά υλικών που εκφράζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική κουλτούρα και ενισχύουν την δύναμη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, σας προσφέρει Honeycomb Panels (αλουμινοκυψέλες) σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο παραγωγό Honeycomb στην Ευρώπη, την Ιταλική εταιρία STARCELL SPA. Τα προϊόντα της διακρίνονται από υψηλή μηχανική αντοχή (ακαμψία), μικρό βάρος τελικού προϊόντος & ισχυρή προδιαγραφή αντίστασης στην πυρκαγιά και στις ατμοσφαιρικές συνθήκες.

Περισσότερα...


Όψεις κτιρίου με μεγάλα μονοκόμματα blocks, facade χαμηλού βάρους, περσίδες, ψευδοροφές ελκυστικής αισθητικής & χαμηλού βάρους, πάνελ πυράντοχα είναι λίγες μόνο από τις πολλαπλές εφαρμογές των αλουμινοκυψελών.
Οι τρεις διαφορετικές γραμμές παραγωγής επιτρέπουν τη χρήση πολλαπλών υλικών για την κάλυψη και το τελείωμα των Honeycomb Panels ενώ ταυτόχρονα εγγυώνται την άριστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες χρήσης: μάρμαρο, γρανίτη, ανασχηματισμένη πέτρα, κεραμικά, H.P.L & άλλα υλικά υψηλής τεχνολογίας.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Swiss

H Eltop συνεργάζεται με τον κορυφαίο κατασκευαστή δομικών υλικών από ινοπλισμένη τσιμεντοσανίδα (fibre cement panels), την Ελβετική εταιρία Swisspearl. Τα προϊόντα και οι λύσεις τις προσφέρουν πολλές δυνατότητες για δημιουργικές ιδέες, λειτουργικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξωτερικών επενδύσεων όψεων κτιρίων και χώρων διαβίωσης. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Niederurnen της Ελβετίας διαθέτοντας εννέα εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη.

Περισσότερα...


Η εταιρεία είναι χτισμένη πάνω σε ισχυρές αξίες. Ως ελβετική οικογενειακή εταιρεία, μέσα από την περιέργεια, το πάθος και τη δέσμευση, μετατρέπει τις πρώτες ύλες σε νέα και βιώσιμα προϊόντα για προσόψεις, στέγες, εσωτερικούς χώρους και χώρους κήπου. Τα κεντρικά γραφεία της Swisspearl Group βρίσκονται στο Niederurnen (Ελβετία), όπου ιδρύθηκε μία από τις πρώτες εγκαταστάσεις παραγωγής ινοτσιμέντου το 1903. Ωστόσο, η ιστορία επιτυχίας του ινοτσιμέντου ξεκίνησε ήδη από το 1894 στο Vöcklabruck της Αυστρίας. Εκεί, όπου εφευρέθηκε από τον Ludwig Hatschek. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην καινοτομία και την τεχνολογία αυτού του υλικού, το οποίο χρησιμοποιείται παγκοσμίως για το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και των χώρων διαβίωσης, εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Swisspearl σημαίνει ελβετική ποιότητα – παγκοσμίως.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Tapa

Συλλογή Τρισδιάστατων Ξύλινων Πάνελ TARA CONCEPT, μοναδικά στο είδος τους & κατάλληλα για κάθε διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Τα επεξεργασμένα πάνελ TARA παράγονται με σεβασμό στο ξύλο και δημιουργούν πολύ ιδιαίτερα οπτικά εφέ λόγω του μοναδικού σχεδιασμού τους. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικά είδη φυσικού ξύλου όπως:
– λωρίδες φυσικής βελανιδιάς slavonija δουλεμένες στο χέρι από ξυλουργούς (κάθε κομμάτι μοναδικό),
– burl poplar easily για ρετρό αποτέλεσμα,

Περισσότερα...


– κορμοί slavonia oak (ετών) από τον πυθμένα ποταμών οι οποίοι μετά την επεξεργασία έδωσαν πολύ κομψά γραμμικά σχέδια με εξαιρετικές χρωματικές εναλλαγές,
– ευρωπαϊκό φύλλο καρυδιάς, (το εξωτερικό τμήμα του)
– και πολλά άλλα, όλα μοναδικά.

Τα TARA CONCEPT είναι κατάλληλα για έπιπλα, δημιουργούν κεφάλι κρεβατιού, επενδύουν τοίχους, διακοσμούν συμπληρώνοντας άλλα υλικά (όπως ρεσεψιόν, τζάκια, εισόδους οικιών, δωμάτια ξενοδοχείων…) καλύπτουν, προσδίδουν ατμόσφαιρα στους χώρους και επιπρόσθετα προσφέρουν ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Trespa

Η TRESPA® είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής laminates panels (πανέλα από βακελίτη H.P.L.) εξωτερικών πλαγιοκαλύψεων (facades) | αεριζόμενων προσόψεων παγκοσμίως. Πατεντάροντας και χρησιμοποιώντας πρώτη την επεξεργασία EBC (Electron Beam Curing), εγγυάται υψηλή αντοχή στο χρόνο και καλύτερη ευκρίνεια απόδοσης χρωμάτων για 10 έτη . Η ELTOP αποτελεί δυναμικό επίσημο συνεργάτη της TRESPA. Αναλαμβάνει κάθε μικρό ή μεγάλο project façade με εξειδικευμένο τμήμα μελέτης, κατασκευής & τοποθέτησης, με δικό της επιβλέπων μηχανικό & αρχιτέκτονα.

Περισσότερα...

Τα TRESPA® είναι πανέλα HPL υψηλής συμπίεσης που αποτελούνται από πολλαπλά στρώματα χαρτιού κορεσμένα με θερμοσκληρυνόμενες ρητίνες τα οποία μέσω της συνδυασμένης δράσης υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας κατά το στάδιο της παραγωγής δίνουν ένα απόλυτα συμπαγές προϊόν με εξαιρετικές ιδιότητες όπως η ομοιογένεια του υλικού και η πολύ υψηλή του πυκνότητα που το καθιστούν απρόσβλητο από το νερό και τα χημικά, τόσο στη μάζα του όσο και στην επιφάνειά του.

Τα façade METEON® TRESPA® είναι μονής ή διπλής όψης και προσφέρονται σε πληθώρα χρωμάτων και υφών βελτιώνοντας την εμφάνιση, την απόδοση και την ανθεκτικότητα οποιασδήποτε πρόσοψης κτιρίου.

Λιγότερα

Logos etaireion 0003 Westag

Το όνομα Westag αντιπροσωπεύει μια μακροχρόνια και επιτυχημένη εταιρεία που έχει αφήσει το στίγμα της για περισσότερο από έναν αιώνα. Οι δημιουργικοί και με κίνητρο υπάλληλοί της, η παραγωγή υψηλής τεχνολογίας, οι εσκεμμένα βιώσιμες λειτουργίες της, την καθιστούν έναν από τους κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές προϊόντων με βάση το ξύλο. To 2001 εισήχθη εμπορικά το Getacore, το οποίο είναι μια μοναδική συμπαγής ακρυλική επιφάνεια που φημίζεται για την εξαιρετική σταθερότητα και ανθεκτικότητά της στις διαστάσεις.

Περισσότερα...


Το προϊόν Getacore κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Γερμανία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία (North Rhine-Westphalia.)

Χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να παρέχει καινοτόμα προϊόντα υψηλής λειτουργικής και οπτικής ποιότητας. Η Westag εστιάζει στις βιώσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σε αυτό το πνεύμα, επενδύει σε φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και βελτιστοποιεί τον υπάρχοντα εξοπλισμό προς το συμφέρον της προστασίας του περιβάλλοντος. Χάρη σε αυτά τα μέτρα, είναι σε θέση να μειώσει την κατανάλωση πρώτων υλών και ενέργειας και να διατηρήσει το επίπεδο της περιβαλλοντικής ρύπανσης σε χαμηλά επίπεδα.

Η έδρα της εταιρείας στο Rheda-Wiedenbrück (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία) είναι και παραμένει η εταιρική της έδρα. Παράγει στη Γερμανία και πουλάει τα προϊόντα μας σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Η προέλευση της εταιρείας χρονολογείται από το 1901, όπου ο Joseph Ellendorff ίδρυσε ένα εργοστάσιο επίπλων που αργότερα θα γίνει Westag AG.

Η Eltop συνεργάζεται με την εταιρεία και διανέμει στην ελληνική αγορά:
– έτοιμες πόρτες ειδικών προδιαγραφών,
– το προϊόν Getacore (ομογενής solid ακρυλική επιφάνεια καθώς και
– νιπτήρες μπάνιου και νεροχύτες κουζίνας από το ίδιο υλικό Getacore.

Λιγότερα