Share
Eltop & Formica

Eltop

Eltop & Formica

Formica


ELTOP & FORMICA

Η Formica είναι η κορυφαία επωνυμία στον κόσμο στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορική διάθεση λύσεων για επενδύσεις.

Η στρωματοποίηση υψηλής πίεσης, με την οποία παράγονται τα είδη λαμινέιτ, είναι μια τεχνική που επινόησαν το 1913 δύο αμερικανοί ερευνητές, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να κατασκευασθούν μονωτικά υλικά υψηλής ποιότητας με τη χρήση υψηλής πίεσης και πλαστικών ρητινών. Αυτοί ίδρυσαν την εταιρία Formica Corporation, στο Cincinnati της πολιτείας Ohio, στις ΗΠΑ.

Έκτοτε η εταιρία εξελίσσεται διαρκώς, εντάσσοντας στη γκάμα της νέα προϊόντα χάρη στα οποία έχει καταστεί επωνυμία αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

Η Formica, s.a. είναι η θυγατρική της Formica Corporation στην Ευρώπη και έχει αναθέσει από το 2000 την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα στην ELTOP. Έχοντας τοπική αποθήκη στην Ελλάδα αλλά και με τακτικές παραδόσεις από τα εργοστάσια της Ισπανίας, Αγγλίας και την αποθήκη της Γαλλίας, μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε παραγγελία όσο μικρή ή μεγάλη είναι.

Αυτό το δίκτυο αποθηκών μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε ταχέως σε κάθε αίτημα των πελατών μας, όταν και όπου χρειάζεται.

Όπως και ο όμιλος Formica σε παγκόσμιο επίπεδο, η Formica, s.a. είναι πρωτοπόρος και κορυφαία εταιρία στον κλάδο της κατασκευής, του σχεδιασμού και της εμπορικής διάθεσης ειδών λαμινέιτ και άλλων υλικών για επενδύσεις.Η σειρά FORMICA for life παρέχει στους αρχιτέκτονες, τους διαμορφωτές εσωτερικών χώρων και τους διακοσμητές πολλαπλές δυνατότητες ώστε να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους. Πρόκειται για την πιο πλήρη πρόταση όσον αφορά χρώματα, σχέδια, φινιρίσματα και υλικά για τη δημιουργία χώρων καινοτόμων και κατάλληλων για κάθε τύπο δραστηριότητας, καθώς η Formica βρίσκεται παντού γύρω μας.

Από λαμινέιτ που συγκεντρώνουν τα καλύτερα στοιχεία της φύσης ή μέταλλα με χαρακτηριστικά ανώτερα του πραγματικού έως προϊόντα που επιτρέπουν τη μέγιστη εξατομίκευση με ψηφιακή εκτύπωση.

Ως παγκόσμια επιχείρηση, η Formica Corporation επιβεβαιώνει με τον τρόπο αυτό την ηγετική της θέση στον σχεδιασμό, την ποικιλία των προϊόντων και την τεχνική αρτιότητα, με μια ευρεία γκάμα ειδών λαμινέιτ υψηλής απόδοσης και προϊόντων πρώτης ποιότητας.

Το λαμινέιτ της Formica είναι ένα ανθεκτικό υλικό, με μεγάλη διάρκεια ζωής που δεν απαιτεί συντήρηση. Επιπλέον, είναι οικολογικό επειδή κατασκευάζεται από φύλλα χαρτιού Kraft (ανακυκλωμένο χαρτί), επενδυμένου με ένα φύλλο χαρτιού τυπωμένου με μελάνες που δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα.

Formica, για τον κόσμο που μας περιβάλλει.